Da bi ste dobili odgovor na pitanje koje Vas (verovatno) najviše zanima, odnosno da bi smo Vam pružili tačnu informaciju o ceni određene usluge za koju ste zainteresovani potrebno je da u mejlu koji ćete nam poslati OBAVEZNO navedete:

Informacije o automobilu i auto foliji:

- vrsta, tip, model i godište automobila

- da li postoje oštećenja karoserije

- pošaljite fotografiju(e) automobila

- boju i/ili nijansu auto folije - sjaj ili mat

- vizuelni efekat (perla, metal, metalik)

- vrstu završne obrade (karbon, hrom i sl.)

- za parcijalne radove navedite deo auta

Vrsta radova za koje ste zainteresovani:

- totalno presvlačenje automobila

- presvlačenje automobila spolja

- parcijalno presvlačenje automobila

- presvlačenje enterijera automobila

- postavljanje zaštitne folije

- postavljanje folije na farove

- postavljanje folije na stop svetla

GARANCIJA

Ova garancija se odnosi isključivo na proizvode instalirane od strane JuG Autografika. JuG Autografika nudi 12-mesečnu garanciju na svim apliciranim grafičkim proizvodima. Naša sveobuhvatna garancija pokriva sve nedostatke materijala i instalacije. To podrazumeva potpunu zamenu neuspelih materijala, uklanjanje i instalaciju. Ova garancija ne obuhvata oštećenje folije ili grafike od nemara, zloupotrebe, nesreća, oštećenja na putevima, habanja ili bilo kakvog oštećenja koji nije proizvod montaže ili materijala. Ova garancija ne pokriva oštećenje folije zbog već postojeće štete na vozilima. Ova garancija ne pokriva neuspeh u slučaju da klijent izabere da zadrži sve oznake na vozilu i da ih zameni. Sve tvrdnje moraju biti podnešene u roku od 12 meseci garancije i podležu odobrenju ovlašćenog instalatera. U slučaju neispravnog postupka, odgovornost JuG Autografike je ograničena isključivo na mogućnost popravljanja ili zamene defektne folije. Opcija kupca za popravku propusta strogo je ograničena na popravku u objektu JuG Autografika. Materijali koji se koriste za popravke garantnog materijala će nositi istu garanciju kao materijal koji zamenjuju, ali i iste datume isteka kao i originalni materijali. Datum stupanja na snagu: April 2011. godine. Zamenjuje sve prethodne izjave o garanciji.

PRAVILNIK

Ugradnja auto folija regulisana je članom 91. pravilnika:

Vozilo može biti višebojno, bojeno ili prelepljeno folijom. Vozilo može biti i bojeno/prelepljeno na način koji predstavlja sliku odnosno totalni reklamni dizajn. U slučaju prelepljivanja celog vozila, boja vozila je preovlađujuća vidljiva boja. Reklamne table, objekti i napisi ne smeju prelaziti gabarite vozila po dužini i širini, i moraju biti tako konstruisani da ne mogu ugroziti ili povrediti druge učesnike u saobraćaju, učvršćeni da omogućavaju vožnju do najveće konstruktivne brzine vozila i po obliku i po sadržini takvi da ne ometaju ili vređaju druge učesnike u saobraćaju.
PRAVILNIK - .pdf